Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/malenephotography.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Værd at vide inden en fotografering hos Malene Melchiorsen Photography
Scroll or use arrow keys to navigate the site

Værd at vide

Her kan du læse om, hvad der er godt at vide inden en fotografering.
Sørg for at læse det grundigt, så der ikke forekommer misforståelser.

Hvad er godt at have på af tøj?

Lyse farver, gerne pastelfarver fungerer rigtig godt på billeder. Undgå for mange mønstre og vælg gerne ensfarvet tøj. Der er altid mulighed for at skifte tøj undervejs.

Hvornår er det bedst at få taget graviditetsbilleder?

Ønsker du en gravid fotografering, skal du være opmærksom på, at billederne helst skal tages i 32-37. uge. Så du skal sørge for at booke i den måned, hvor det passer med, at du er i de uger.

Hvad skal jeg huske til en gravid fotografering?

Hår og makeup skal være klaret hjemmefra. Tag løst tøj på og undgå bh og strømper, da de kan give mærker, som ses på billederne. Du kan selv medbringe en kjole, eller jeg har 3 forskellige, som du kan låne. Husk eventuelt stilletter eller pumps.

Hvis billederne tages udendørs i den kolde sæson, så medbring en lang varm frakke. Hvis billederne tages indendørs, så medbring noget smukt ensfarvet undertøj. Smykker der passer til undertøjet, kan også være flot.
 
 
 
 

Hvad er godt at vide, når jeg skal have taget billeder af mine børn?

Det aller vigtigste, når man tager billeder af børn, er en stor portion tålmodighed. Børn fanger hurtigt, hvis mor eller far stresser, er irriterede eller egentlig ikke gider at få taget billeder. Derfor; slap helt af, giv jer god tid og lad mig lære jeres børn at kende. Det kan tage lang tid for et barn at føle sig tryg, men så kommer der også nogle rigtig gode billeder ud af det.

Mange børn har brug for noget snack undervejs. Tag noget med, som ikke laver mærker på tøjet. Medbring også en våd klud til mund og fingre og kleenex til næsen. Det er en god ide at have et ekstra sæt tøj med, hvis uheldet er ude.

Har barnet noget legetøj, et tæppe eller en bamse, som de er ekstra glade for, så tag det endelig med.

Hvad koster det i kørsel til udendørs fotografering?

Prisen for kørsel varierer alt efter hvor mange kilometer, jeg skal køre, og hvor lang tid det tager.

 

Kan jeg købe den digitale billedefil?

Ja, det kan du godt. Jeg vil dog ikke anbefale det, da jeg dermed ikke kan sikre mig, at alt er i højeste kvalitet og farverne er korrekte.

Hvordan betaler jeg?

Det fulde beløb for fotograferingen betales ved booking. Beløbet refunderes ikke med mindre der er en alvorlig årsag. Hvis jeg må aflyse, flytter vi tiden.
Hvis du er en af de heldige at vinde en gratis fotografering, skal du betale et depositum på 500 kr. Dette beløb vil blive fratrukket en evt senere regning på print.

 Hvornår betaler jeg restbeløbet?

Regningen for diverse rammer og print betales ved bestillingen via Mobile Pay eller kontant. Jeg tager ikke i mod Dankort. Bestillingen er bindende og kan ikke ændres eller annulleres.
Hvis I har brug for et ekstra møde til at udvælge billeder, vil der være et gebyr på 500 kr + et kørselsgebyr til at dække den ekstra tid brugt.

Hvad bør jeg vide inden en nyfødtfotografering?

Du skal reservere en tid på din terminsdato. Når du har født, skal du inden for de første 1 til 2 dage skrive til mig, så vi kan booke en tid til dig inden for de første 10 dage efter fødslen. Ellers kan jeg ikke garantere dig en tid.

Inden fotografering må du meget gerne have tænkt over, hvilken slags billeder du ønsker. Skal de være mørke eller lyse, skal de tages på en sækkepude eller på gulvet. Skal baby være nøgen eller have tøj på?

Hvad bør jeg medbringe til en nyfødtfotografering?

Medbring pusletaske og eventuel en flaske med modermælkserstatning. Tag gerne en sut med, den kan hjælpe baby med at falde til ro!
Hvis I har et babytæppe eller andet, der betyder meget for jer, så tag det endelig med.

Undgå stramt tøj, såsom stramme strømper, da de laver mærker på baby, som kan ses på billederne.

Kontaktinformation

Address: Majsletten 36, 2950 Vedbæk
Mobile: (+45) 26234664
Email: info@malenephotography.dk
Instagram/malenephotography
Facebook: Malene Melchiorsen Photography