Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/malenephotography.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ophavsret - slip for en ekstra regning
Scroll or use arrow keys to navigate the site

Ophavsret

Hvad må du og hvad må du ikke?
Reglerne er simple!

At tage billeder fra min hjemmeside/facebook/instagram og kopiere dem over på egen blog/facebook eller lignende, er at bryde lov om ophavsret. Sker dette, vil regningen for dette være vejledende takster jf. Journalistforbundets. Det koster 850,-/foto + 100% oveni for godtgørelsen af overtrædelsen. 100% hvis jeg ikke er krediteret og beløbet vil selvfølgelig blive yderligere højere, hvis mine billeder er blevet bragt i en krænkende sammenhæng. Om jeg kalder det copyright eller ophavsret, ligegyldigt hvad skal du ALTID spørger først. Det er selvfølgelig heller ikke lovligt at scanne billederne ind fra print og/eller printe disse. Taksten for overtrædelsen af dette er den samme som skrevet oven for.

Det er ikke tilladt at tage billeder af billederne og benytte på facebook, Instagram etc.

Billederne må ikke videresælges til tredjepart uden fotografens skriftlige tilladelse.

Fotografen kan altid beslutte at anvende et eller flere billeder i markedsføringsøjemed. Billederne må ikke anvendes eller udstilles steder, hvor de kan sætte enten fotografen eller dig i forbindelse med: Religion, pornografi, sygdom, politik, køns- eller racediskriminerende holdninger eller anden lovstridig sammenhæng.

Når det så er sagt, så vil jeg altid spørger om tilladelse til brugen af billeder i forbindelse med offentliggørelse før dette gøres. Vælger du at sige ja til, at jeg må offentliggøre dine billeder, kan du forvente at se dine billede på facebook, instagram, hjemmesiden og i markedsføringsmateriale.

Hvis du IKKE ønsker, at jeg må bruge billederne, skal dette tydeligøres, så der ikke er nogen misforståelser, da jeg i følge ophavsretten i Danmark, ejer rettigheden over billederne.

Skal billederne bruges som gave, vil de selvfølgelig ikke blive brugt i markedsføringsregi, før gaven er givet.

Der må ikke manipuleres med billederne og/eller offentliggøres af tredjepart uden fotografens skriftlige tilladelse. Har du specifikke ønsker i form af anden redigering, rettelser eller beskæring, så kontakt mig.

 

Copyright: Malene Melchiorsen Photography – All Right Reserved: Gælder alt fra billed- og tekst-indhold på websiden, facebook, instagram og andre sociale medier, samt trykte materialer fra Malene Melchiorsen Photography.

Kontaktinformation

Address: Majsletten 36, 2950 Vedbæk
Mobile: (+45) 26234664
Email: info@malenephotography.dk
Instagram/malenephotography
Facebook: Malene Melchiorsen Photography